joi, 4 iunie 2015

Experienta ne invata

De cele mai multe ori alegerile pe care le facem vin ca urmare a unor actiuni. Asa mi s-a intamplat si mie cu folosirea huselor pentru telefon.  La nici o saptamana dupa ce mi-am cumparat telefonul dorit s-a intamplat marea nenorocire. Pur si simplu urcam scarile pana la apartament si mi-a sunat telefonul. Il aveam in buzunarul de la pantaloni cand am vrut sa il scot. Nici nu am pus bine mana pe el cand pur si simplu mi-a scapat si s-a dus. S-a dus vreo zece trepte in jos. Nu credeam in momentul acela ca ar putea pati ceva, o zgarietura sau doua, ma gandeam, dar lucrurile nu au stat deloc asa. Cand l-am ridicat am constatat cu stupoare  ca i se fisurase display-ul. Nu mi-a venit sa cred, prima reactie a fost cea cu garantia, dar bineinteles ca nu ar fi mers. Era din vina cumparatorului defectiunea, nu a produsului. Si in acest fel pot spune ca am ramas fara telefonul preferat.

Cum nu se merita sa ii schimb display-ul intrucat ma costa foarte mult, am decis sa imi iau alt telefon. Nu cred ca pot trai nici macar o zi fara telefon, dar o perioada mai mare de timp pana as fi reusit sa strang banii necesari pentru acelasi model. In acest sens, mi-am achizitionat un alt telefon destul de bunicel si de elegant. Dupa ce l-am cumparat, urmatorul pas a fost sa ii aleg o husa potrivita, o husa care sa ii ofere protectie marita, dar nici sa nu ii mareasca dimensiunile cu mult.

Am prospectat piata huselor de telefoane si am gasit o multime de modele care mai de care mai sofisticate, cu tot felul de imprimeuri, chiar si posibilitatea de a-ti crea propria husa de telefon, personalizata. Toate bune pana in momentul cand am ajuns sa aleg materialul. Oare care este mai bun? Pielea care are un aspect elegant si isi pastreaza forma mai mult timp insa modelele de huse din piele nu m-au prea atras. Cele flip sau carte chiar daca ofera o protectie foarte mare te incurca la un raspuns rapid la telefon, dar si la vorbit, iti vine husa superioara peste fata. Un alt material este plasticul. Husele HTC din plastic sunt ce-i drept rezizistentnte  si ofera protectie pe spatele si lateralul telefonului, dar parca prea tari. Imi dadeau impresia ca de fiecare data cand scot husa sa mai sterg de praf telefonul il zgaria. Cred insa ca era doar o parere a unui neexperimentat in domeniu. Am descoperit si husele de silicon. Fac  aceeasi treaba ca si cele de plastic, soar ca erau mai maleabile si parca mai moi decat celelalte.

In fine, dupa multe cautari am ales o husa din silicon, o husa speciala pentru modelul meu de telefon. Il incadra foarte bine, deci protectia oferita era multumitoare si nici nu facea telefonul mai gros, aspect ce m-a deranjat la alte tipuri de huse. Deci, va recomand cu incredere o husa pentru telefonul dumneavoastra. Nu se merita sa riscati inutil sa va pierdeti telefonul dupa cateva zile de la achizitionare. O husa il poate scapa de la avarii mai grave.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu