marți, 30 iunie 2015

Blugii skinny pot fi daunatori sanatatii

Blugii skinny pot parea sexy pentru unii, insa in cautarea look-ului perfect si zvelt ar putea deveni un pret prea mare de platit. In mod specific, o femeie in varsta de 35 de ani aproape ca are nevoie de interventii chirurgicale din cauza deteriorarii corpului pentru a putea purta o pereche de blugi stramti.
Intr-o emisiune recenta, cercetatori neurologi, neurochirurgi si psihiatri, au prezentat cazul unei tinere imbracate intr-o pereche de blugi skinny, care ajuta un membru al familiei sa se mute. Asa cum toata lumea stie, miscarea este o sarcina dificila, si dupa mai multe ore de stat ghemuit si golind dulapuri, picioarele amortesc, persoana in cauza ajungand sa experimenteze paralizia labelor anterioare. Din pacate, aceasta femeie a cunoscut aceste dificultati in timp ce mergea pe jos acasa, impiedicandu-se si cazand pentru a nu fi gasita ore intregi. Un pret greu platit in numele stilului.
Aceasta femeie a suferit de o afectiune numita sindrom de compartiment, o afectiune ce presupune umflarea formelor din jurul musculaturii, nervii si vasele de sange care sunt inchise intr-un strat subtire de tesut conjunctiv, numit fascie. Fascia contine umflatura si cauzeaza cresterea tensiunii popotelor cu fluxul de sange. Mai precis, aceasta umflatura rezultata din stres, in acest caz jeansii skinny, obstureaza drenajul venos normal, avand ca rezultat un back-up in circulatia sangelui. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu