duminică, 17 mai 2015

Pantofii de care nu trebuie sa te lipsesti in vacanta




In momentul in care termini de impachetat, cu siguranta ca zabovesti cateva secunda asezata pe valiza si intrebandu-te daca ceea ce ai pus in ea este ceea ce trebuie si sentimentul frustrant ca nimic din ce ai luat pur si simplu nu se va potrivi te napadeste. Imposibil sa se intample asta. 

Doar ai impachetat opt perechi de pantofi si o gramada de blugi si desi este o excursie de 10 zile, cu siguranta ca vei avea nevoie de fiecare pereche. Lupta care se da in mintea ta este cu siguranta una reala, dar exista o mare diferenta intre necesitate si dorinta. In mod normal, pentru o vacanta tipica ai nevoie doar de un maximum de patru perechi de pantofi, potriviti de abordat in orice caz, activitatea sau situatie s-ar putea ivi.

Calatorie intr-un loc insorit

Deci, te indrepti spre Bahamas si planuesti sa faci o oprire la lumea lui Walt Disney pe drum. Nu te stresa cu ambalarea prea multor perechi de pantofi, deoarece tot de aceleasi patru perechi de care aminteam mai sus vei avea nevoie:

Pantofi sport. Observa ca nu am spus pantofi de tenis, insa discutam de o pereche de pantofi confortabili, care se pot dubla, de asemenea, ca pantofi de antrenament pentru posibile sesiuni la sala de sport. Acest lucru inseamna ca lasam conversii si Ked-urile acasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu