joi, 12 februarie 2015

Imobile

Este ceva cu care un om se poate mandri daca asta este important pentru el. Este un lucru iesit din mainile lui si pe care si-a pus amprenta personala.

In schimb, o hala industriala sau comerciala, nu se poate bucura de asa ceva. Nu este nimic personal, intim in constructia ei. Nu ramane nici o amprenta a constructorului in ea. Poate de aceea se poate monta si demonta repede, in functie de necesitati si locatii, deoarece nu este legata de nimeni si de nimic.

Acest lucru poate constitui un avantaj si chiar o investitie de viitor. Si ma gandesc la casele mobile care, atunci cand te plictisesti de un loc care a devenit poate prea aglomerat pentru gustul tau, atunci iti iei casa in spinare si te muti in alta parte.

Termenul de "casa mobila" se atribuie azi mai mult rulotelor. Fiind mai degraba niste masini mai mari transformate in mini apartamente in interior, nu pot fi demontate si facute pachet. Ele are propriul lor motor si roti pe care se deplaseaza dintr-un loc in altul. Casa mobila ce poate fi transformata intr-un pachet insa este inca o idee demna ce ar merita toata atentia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu