joi, 19 februarie 2015

Geniu - Marilyn Monroe

Geniu - Marilyn Monroe este frecvent criticata pentru ca nu a jucat mai nimic, doar rol de blonde neajutorate in filmele sale, multi atribuind alegerea ei unei lipse de inteligenta. Totusi, Monroe numai inteligenta poti spune ca nu era. Ea este cea care si-a controlat singura cariera si a infiintat propria companie de productie intr-un moment in care nici o alta actrita nu mai facuse astfel de lucruri. Unele estimari ulerioare ale IQ-ului ei o situeaza undeva la 168, un nivel de geniu.


Actrita - Multi sunt tentati sa creada ca Marilyn Monroe a cazut in glorie cu nimic mai mult decat datorita aspectului ei. Acest lucru nu este adevarat, totusi. Si chiar daca nu a primit niciodata o nominalizare la Oscar, rolul ei din “Unora le place jazz-ul” a castigat un Glob de Aur.

Nematerialista – Rolurile jucate de Marilyn Monroe o fac poate sa para ca intr-adevar nu-i pasa decat de haine si diamante, ea cantand si piesa in care diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei fete. In realitate insa, ea nu era materialista, toate bijuteriile sale limitandu-te la un set de bijuterii.

A schimbat lumea – Alaturi de Ioana d'Arc si Cleopatra, numele Marilyn Monroe apare pe lista celor  50 de femei care a schimbat lumea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu